Tjänster

Vi kan erbjuda dig kompetent och trygg allmäntandvård, avancerad specialistvård och det senaste inom estetisk tandvård

Vi erbjuder följande i korthet:
  • allmäntandvård
  • förebyggande tandvård
  • bettskena
  • snarkskena
  • tandskydd
  • estetisk/kosmetisk tandvård
  • Inman aligner tandreglering
  • tandblekning
  • kirurgi och implantat
  •    invisalign / osynlig tandreglering www.invisalign.se
ALLMÄN TANDVÅRD

handlar om att arbeta förebyggande med de sjukdomar som kan uppkomma i mun och tänder samt att åtgärda de skador som har uppkommit till följd av dessa sjukdomar. Det kan även handla om att ersätta skadade tänder med kronor eller ersätta förlorade tänder med broar, proteser eller implantatförankrade tänder. Vi utför all slags allmäntandvård här på kliniken.

 

SPECIALISTTANDVÅRD

Vi samarbetar med tandläkare som kommer till vår klinik och utför kirurgin i samband med implantatbehandling.

INVISALIGN

Osynlig tandreglering i Varberg
Har du önskemål om att förändra ditt leende eller har du problem med en krokig tandrad? Invisalign är en modern behandlingsmetod som reglerar dina tänder med hjälp av genomskinliga tandskenor. Över 5 miljoner människor har förändrat sina leenden med hjälp av Invisalign tandreglering.
Fördelar med Invisalign:

-I stort sett osynlig
-Bekväm att använda
-Ger tydliga och hållbara resultat

Hos Centrumtandläkarna i Varberg utförs Invisalign av Ulrika Nibble, leg tandläkare, som är certifierad Invisalign behandlare. Metoden är effektiv samt smidig då du kan ta ut skenorna vid behov. För att ta reda på om metoden är rätt för dig rekommenderar vi dig att boka en konsultation. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation, och om du bestämmer dig för behandling innan årsskiftet bjuder vi på blekning (värde 4100kr)

Läs mer på invisalign.se

 

ESTETISK TANDVÅRD

Den estetiska aspekten är viktig när det gäller all tandvård, därför gör vi alltid eventuella förändringar i samråd med patienten som är helt i fokus och självklart har sista ordet när det gäller frågor om utseende.

 

BLEKNING

Hos oss bleker vi tänder med den traditionella metoden med en individuellt anpassad blekskena och blekgel för blekning hemma dagtid eller nattetid. Innan en blekning av tänderna utförs behöver man göra en undersökning av tänderna.

 

IMPLANTAT

Tandimplantat är bästa lösningen om du saknar en eller flera tänder. Vi kan hjälpa dig. Först gör vi en undersökning för att bedöma om det är möjligt att sätta implantat. Sedan bokas tid för operation som utförs på plats här hos oss av en erfaren kirurg. Efter inläkning görs tänderna som sitter fast och fungerar som dina egna. Du kan tugga, skratta, smaka, le och fungera som vanligt utan rädsla för att tänderna lossnar.

 

CLEAR CORRECT

Osynlig tandreglering med genomskinliga skenor i en eller två käkar utförs
av tandläkare Camilla Andrén hos Centrumtandläkarna.
Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation för att se
om Clear Correct kan vara något för dig.

Känner du obehag eller rädsla i samband med tandläkarbesök? Det är inte ovanligt i så fall. Vi är vana att hjälpa patienter med tandvårdsrädsla och använder Wand – sprutfri bedövning.
Läs mer »